cutey silent reader[s] FOLLOW + | DASHBOARD
//starlight




"nukilan haty"
Thursday, 26 April 2012 | 08:38 | 0 comments
Die antara yang terpenting dalam hidup aku,,,,,aku akan cuba wat apew pon untuk tngok die hapy,,,,
baru2 nie,,,,kitaorng hangout,,,,gie la 1evenue,,,,kalu gie sie2,,,wayang je la memanjang...bez gila la wayang kat sie2,,tp mahal,,,adew wit lbh blh la,,,,kalu x,,,tngok tmpat lain la,,,tp bkn sal wa yg yang nk cite,,,,,tp sal hadiah.....dalam pusing2 1 evenue,,,msuk la 1 kdai nie,,,,,,sie die nie tngok kasut 2 x berkedip...punya berkenan....aku pon p la tngok harga..mak ai..mahai nk mampos...untuk aku 200 2 mahai la,,ape x nye,,aku pkai kasut 20-3o jew,,,,tibe..aku terpikir..nk beli kat die,,,,kna la himpun wit dari skunk,,,ingt wak2 befday die nk beli,,even x dpt blik,,post ja la,,surprise juga kan.3??
sedih!!
Saturday, 10 December 2011 | 19:09 | 0 comments

14/5/2011
knapa pelu ulang bnda 2??
die dah x syg aku ka???
aku bruk sngt ka??
aku syg die,,,,
tp 2 la,,die dah mcm x syg aku,,,
aku berserah
kalu die jodoh aku,,pnjng kan hubngan km,,kalu mmg die bkn jodo ku
biar la die prgi dan mncri kbhgiaan yg die impikan,,ngn puan yg sempurna
bkn puan mcm aku,,,
aku syg die,,cinta die,,!!!

Older Post